217-й день війни: чудеса могилізації, нові зашморги на шиї Росії, міжнародна допомога Україні, пригоди Бавовнятка в Криму та Херсоні
За добу Перемога, Новомихайлівка, Павлівка та Безіменне. Бої продовжуються, але з кожним днем ми все ближче до Перемоги!
Часткова могилізація йде повним ходом не лише в Росії, а й на тимчасово окупованих українських теренах. Незважаючи на відсутність досвіду, закликають усіх, що підходять за віком. Новобранців, яких кремль оправляє на забій, змушують купувати зимову форму, бронежилети та каски. Гола-боса армія старих і алкоголіків тільки посилить агонію вмираючої імперії зла…
Сенат США підтримав тимчасове фінансування України на понад $12 мільярдів. Законопроект також уповноважує Байдена направити до $3,7 млрд. на додаткову військову допомогу для ЗСУ. Немає кращого друга, ніж той, хто не відвернувся у лихоліття!  Бавовнятко продовжує свої пригоди на окупованих територіях. Цього разу «бавовни» спостерігали у Херсоні, Мелітополі та кількох районах Криму. Також сьогодні неакуратно «зіграли у містечка» боєприпасом у Білгороді. Як результат – 14 постраждалих. І це вони ще нічого не розпочинали!
ЄС готується запровадити нові санкції проти тих, хто допомагає Росії у війні з Україною. Крім того, у Єврокомісії пропонують заборонити імпорт російських продуктів на 7 млрд євро та запровадити нові експортні обмеження. Європейські громадяни не зможуть обіймати керівні посади у держкомпаніях Росії. Залізна завіса не опускається, вона вже обрушилася на країну-ізгою!
росіяни тікають від повісток, як від вогню.

Від admin

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *