До ювілею 60-ти річчя Галину Кузьменко нагороджено орденом “Найкраща українка в професії”. Урочисте вручення нагороди відбудеться під час офіційного заходу IV Національної премії “Найкраща українка в професії”, який відбудеться після припинення воєнного стану в Україні, після нашої перемоги.

Нагадаємо, кандидат економічних наук, доцент, меценатка Галина Кузьменко має почесне звання «Заслужений економіст України», лауреат ІІІ Національної премії «Найкраща українка в професії».
Орден княгині Ольги ІІІ ступеня – державна нагорода України для відзначення жінок за визначні заслуги в державній, виробничій, громадській, науковій; освітній, культурній, благодійницькій та інших сферах суспільної діяльності, вихованні дітей у сім′ї.

Орден Святого Миколи Чудотворця – за активну участь у відродженні духовних та культурних традицій, надання шефської та благодійної допомоги дитячим будинкам, школам-інтернатам, релігійним установам
Орден королеви Анни Ярославни (Українське народне посольство) – за утвердження позитивного міжнародного іміджу України у світовому просторі
Почесна нагорода «Свята Софія» – за особистий внесок у відродження національної духовності, науки та культури.

Орден «Свята Софія» – за особистий внесок у відродження національної духовності, науки та культури.

 

Відзнака «Кращий платник податків та зборів» – за сприяння у своєчасній сплаті податків та зборів, посиленні ролі та авторитету платника податків у житті країни, підвищення загальної культури сплати податків, утвердження серед людей духу підприємництва та популяризація засад оновленого податкового законодавства в Україні.

Відзнака «За заслуги» ІІ ступеня виконавчого комітету Кіровоградської міської ради (рішення виконавчого комітету Кіровоградської міської ради від 19 серпня 2005 року № 1117).

Відзнака виконавчого комітету Кіровоградської міської ради «За заслуги» І ступеня (рішення виконавчого комітету Кіровоградської міської ради від 11 серпня 2008 року № 1203).

Почесний знак «За досягнення в галузі якості» – за особистий вклад в поліпшення якості вітчизняної продукції і послуг, підвищення їх конкурентоспроможності та високий рівень сервісного обслуговування.

Почесна відзнака «Орден «За високий професіоналізм» – за високі професійні досягнення, які принесли заслужене визнання в Україні та за кордоном.

Срібний хрест мецената (Благодійний фонд «Меценати Батьківщини») – за благодійні, загальновизнані заслуги перед суспільством.

Відзнака «За участь у миротворчих програмах» – за участь у миротворчих програмах ООН протягом 10 років.

Почесний знак «З добром до людей» – за високі досягнення у реалізації завдань соціально-економічної політики та з нагоди 70-ї річниці утворення Кіровоградської області.

Почесний знак «Quality Summit» Нью-Йорк – стійкість компанії на ринку, шанобливе відношення до довкілля, якісну службу по роботі з клієнтами, якісне обслуговування, скорочення витрат і конкурентне ціноутворення.

Золотий знак Українського союзу промисловців і підприємців. Нагороджена золотим знаком у 2003 році (з нагоди 10-річчя створення МААК «УРГА») та у 2011 році (з нагоди 15-річчя трудової діяльності в МААК «УРГА») – за сприяння розвитку підприємств області, меценатську допомогу навчальним закладам та закладам освіти, культури, охорони здоров’я, значний внесок у становлення та удосконалення обласного відділення УСПП.

Нагрудний знак «Почесний працівник авіаційного транспорту України» – за багаторічну сумлінну працю в галузі авіаційного транспорту України, значний особистий внесок в її розвиток та з нагоди святкування 100-річчя світової авіації та 80-річчя цивільної авіації України.

багаторічну сумлінну й віддану працю, вагомі трудові здобутки та особисті заслуги, високу компетентність, професіоналізм, майстерність і працездатність, значний особистий внесок у розбудову, зміцнення та розвиток авіаційної галузі та з нагоди 15-річчя трудової діяльності в Міжнародній акціонерній авіаційній компанії «УРГА».

Почесна відзнака Торгово-промислової палати України «Золотий знак Меркурій» – за значні досягнення у підприємницькій діяльності та багаторічну плідну співпрацю з Кіровоградською ТП.

 

За її плечима 40 років практичноі і наукової діяльності в сфері економіки, автор 120 статей, 7 монографій, 5 підручників та 17 книг.

Разом з чоловіком, Леонідом Шмаєвичем, активно займаються благодійністю.

З нагоди,  Від щирого серця вітаємо Галину Іванівну з ювілеєм! Нехай близькі завжди оточують любов’ю, турботою і увагою. Щоб кожен день радував і залишав в душі лише теплі спогади! Бажаємо зберігати свою жіночність і чарівність довгі роки, і в очах оточуючих бачити тільки повагу! Миру, міцного здоров’я та нових звершень  у професійній діяльності!

 

 

 

Від admin

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *