Україна може стати кандидатом у ЄС найближчим часом, Німеччина передасть Україні надсучасні системи ППО, а путін наплював на європейське правосуддя

– ВСУ відобразили ворожий наступ на Слов’янському та Бахмутському напрямках у районах Бражківки, Долини, Вернопілля та Попасної, повідомляє Генштаб.

– Німеччина передасть Україні надсучасні системи ППО IRIS-T. Вони надійдуть у жовтні, повідомив український посол у ФРН Андрій Мельник.

– Завершення роботи з оцінки заявки України на вступ до ЄС очікується до кінця наступного тижня, заявила Президент Європейської комісії Урсула фон дер Ляйєн сьогодні під час візиту до Києва.

– Володимир Зеленський вважає, що для вирішення глобальної продовольчої кризи потрібно не домовлятися з росією, а жорсткою силою ставити її на місце.

Росія розуміє лише мову сили. Змусити путі виконувати наші вимоги можна тільки після того, як він отримає по зубах!

– Незалежна слідча комісія ООН прибула в Україну для фіксації та розслідування військових злочинів Росії у Київській, Чернігівській, Харківській та Сумській областях.

– Путін підписав закон про невиконання в Росії рішень Європейського суду з прав людини. Тепер усі рішення російських судів будуть вищими за постанови ЄСПЛ.

Цілком очікувано – військовий злочинець і терорист боїться справедливого правосуддя європейських судів!

– Національна збірна України з футболу перемогла команду Вірменії у другому матчі Ліги націй УЄФА з рахунком 3:0.

 

Від admin

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *