Президент Владимир Зеленский  залишається  у Києві. На Банковій. Не ховаючись. І нікого не боюсь. Стільки, скільки потрібно, щоб перемогти у цій війні! Не зважаючи на те, що на нього постійно готують замахи.

За минулий тиждень на Президента України Володимира Зеленського було скоєно щонайменше три замахи. Про це стало відомо британському виданню The Times , пише УНН .

Повідомляється, що на операцію було відправлено два різні угруповання — найманці прокремлівського угруповання Вагнера та чеченський спецназ. Обидві операції нібито були зірвані “антиввоєнними елементами” у Федеральній службі безпеки Росії (ФСБ).

Так, за даними видання, найманці з групи Вагнера в Києві зазнали втрат під час своїх спроб і, як то кажуть, були стривожені тим, наскільки точно українці передбачали їхні дії. Джерело, близьке до групи, сказало, що це “жахливо”, наскільки добре поінформована служба безпеки Зеленського.

У суботу на околиці Києва також запобігли замаху на Зеленського. Українські силовики заявили, що групу чеченських убивць було “ліквідовано” раніше.

Раніше

Секретар РНБО Олексій Данилов раніше повідомив , що українському керівництву від джерел у ФСБ стало відомо про спецоперацію кадировців із вбивства президента Володимира Зеленського.

Джерело: УНН

Зрозумілий базовий сценарій спецоперації РФ. Єдина мета – зайти до Києва та знищити керівництво України, особисто Володимира Зеленського. Зеленський залишається в Києві, він має показати, що означає стійкість українського народу”, – сказав Подоляк.

Від admin

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *