“Просто допоможіть”: Зеленський закликав партнерів не затримувати надання військової допомоги – виступ на “Українському сніданку” у Давосі

Президент наголосив, що є конкретні речі, від яких залежить стійкість солдатів на полі бою. “І ці конкретні речі ми очікуємо від наших партнерів. Я хочу подякувати всім, але все ж таки є моменти, коли не потрібно сумніватися”, – сказав він і закликав не затримувати допомогу.

“Коли ти кажеш – я дам танки, коли хтось дасть танки… Мені здається, це не дуже правильна стратегія”, – сказав він, очевидно, натякаючи на позицію федерального канцлера Німеччини Олафа Шольца, який пов’язав постачання танків Україні з аналогічними постачаннями. сторони США.

Зеленський вважає першочерговим завданням “захищати наші слабкі місця, куди б’є ворог. ППО – це слабке місце, у нас б’ють іранські дрони, вже сотні. Наразі росія готується використати ще один пакет”.

Для просування на полі бою потрібна техніка – “артилерія, снаряди, про дефіцит яких я сказав. Необхідні системи, які зможуть працювати на велику дистанцію. Ми не говоримо про росію, але ми говоримо про тимчасово окуповані українські території, звідки летять ракети, наприклад, Херсонська область”, – сказав він.

“Вакцина проти російської тиранії відома. Є лист, де сказано, що нам потрібно. Просто допоможіть. Без діалогу”, – наголосив Зеленський.

#офіційно

Від admin

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *